homeČlánkyVýkup motorek
PRODUKTY
Nejprodávanější

Výkup motorek

13.4.2021

Chcete prodat svoji motorku rychle, bez starostí a za dobrou cenu? Nabídněte nám ji a my se o vše postaráme.

Moto Soukup se zaměřuje na výkup motorek z ČR i ze zahraničí. Po převodu přebíráme za vaši motorku veškerou právní odpovědnost a peníze vyplácíme hotově nebo bankovním převodem dle dohody. Vykupujeme zejména motocykly nehavarované a s jasnou historií. Pokud máte zájem o výkup vaší motorky, vyplňte prosím formulář níže a my se vám co nejdříve ozveme s cenovou nabídkou.

  • Peníze vyplácíme ihned
  • Postaráme se po dohodě o odvoz motorky
  • Přepis a papírování vyřešíme za vás
  • Výkup motorek všech světových značek
  • Žádné reklamace od zákazníků – vše řešíme my

Poptat výkup

Výkup motorek na protiúčet

Firma Moto Soukup nabízí také oblíbený výkup motorek na protiúčet. To znamená, že váš motocykl vykoupíme a finanční částku vám odečteme k vámi vybranému motocyklu (a případně vyplatíme rozdíl ceny).

Jak se počítá cena při výkupu motorky?

Pokud se rozhodnete pro výkup, což je vhodné v případě, kdy peníze potřebujete co nejrychleji, částka, kterou za motorku dostanete, záleží na druhu a typu motorky, dále na stavu a stáří motorky.

V případě, že nechcete prodat motorku rovnou, nabízíme komisní prodej – zde cena záleží na vás a z prodejní ceny si odečteme 4 % jako provizi. Pak záleží jen na vás, kolik budete chtít za motorku dostat.

Formulář pro výkup motorky

Abychom mohli stanovit co nejpřesnější cenu pro výkup vaší motorky, vyplňte prosím formulář níže. Díky tomu máme kompletní informace a můžeme se vám v co nejkratším čase ozvat s cenovou nabídkou a dalším postupem. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Formulář pro výkup motorky

4