homeČlánkyBazar motorek s výkupem po celé ČR
PRODUKTY
Nejprodávanější

Bazar motorek s výkupem po celé ČR

23.11.2021

Plánujete obměnit svoji moto flotilu? Pak jste tu na správném místě. Bazar motorek Motosport Soukup se kráskám na dvou kolech věnuje u více jak tři desetiletí. Váš stroj vykoupíme, postaráme se o všechno papírování a rovnou se u nás můžete porozhlédnout po nové mašině. Samozřejmostí je u nás komisní prodej, nákup na splátky i profi servis. A to není vše…

Bazar motorek s výkupem po celé ČR

Proč si vybrat bazar motorek právě u nás?

Motosport Soukup, to je moto prodejna v malé obci Jičíněves, která se nachází kousek za Jičínem na hlavním tahu na Poděbrady. Od založení firmy v roce 1991 se u nás otočilo několik tisíc motocyklů různých značek. Kromě oblíbených modelů se rádi věnujeme speciálním a nevšedním požadavkům a sháníme našim zákazníkům motorky jejich snů. Věnujeme se především bazaru – prodeji a výkupu motorek a speciálním úpravám motorky jako je snížení výkonu, snížení výšky či renovace hliníkových válců.

Zjistěte cenu výkupu motorky pohodlně na dálku

Čas je velmi vzácná komodita, proto se snažíme našim zákazníkům co nejvíce ulehčit výkup jejich motorky. Stačí vyplnit jednoduchý formulář a cenovou nabídku vám pošleme obratem. Pokud se dohodneme, pro motorku si k vám přijedeme, ať už jste z Aše, Prahy nebo Ostravy.

Chci zjistit cenu mé motorky

Od motorky snů vás dělí jen kousek…

Praxi mám mnohaletou, na motorkách odježděny tisíce kilometrů a stovky závodů na přírodních tratích i autodromech. Vím, na co dát při nákupu pozor a jak vybrat motorku tak, abyste s ní byli opravdu spokojeni. Neváhejte mě kontaktovat a určitě společně objevíme cestu, jak najít motorku podle vašich představ.

Chci motorku

U nás se postaráme o vše, co potřebujete

Víme, jak nudné je papírování a administrativa, proto vše zajistíme za vás – od přepisu motorky, přes STK až po návštěvu „dopravky“. Na vás už jen je, užít si jízdu na dvou kolech…

Zajímá vás více? Kontaktujte nás, nebo navštivte naši moto prodejnu. Rádi s vámi prohodíme pár slov o motorkách, moto trasách, historických unikátech i novinkách na trhu.

4