homeČlánky
PRODUKTY
Nejprodávanější

Články

Bazar motorek s výkupem po celé ČR

23.11.2021

Plánujete obměnit svoji moto flotilu? Pak jste tu na správném místě. Bazar motorek Motosport Soukup se kráskám na dvou kolech věnuje u více jak tři desetiletí. Váš stroj vykoupíme, postaráme se o všechno papírování a rovnou se u nás můžete porozhlédnout po nové mašině. Samozřejmostí je u nás komisní prodej, nákup na splátky i profi servis. A to není vše…

Prodej motocyklů a skútrů

19.9.2021

Chcete svoji vozovou flotilu rozšířit o další stroj? Tak to jste na správné adrese. Prodej motocyklů a skútrů je naší doménou přes 30 let. Přijměte pozvání a pojďte se podívat na naši nabídku, ve které naleznete více než 150 motorek skladem.

Klasické i elektro koloběžky pro dospělé

2.7.2021

Víme, jaká je radost z jízdy v jedné stopě, proto jsme náš moto sortiment obohatili i o moderní koloběžky. Na své si přijdou jak milovníci klasické jízdy, tak i ti, kteří dávají raději přednost elektro koloběžkám. Modely klasických i elektro koloběžek jsou určené především pro dospělé, ale na své si přijdou jistě i dospívající a teenageři.

Výkup motocyklů po celé ČR

3.5.2021

Stojí vám v garáži kráska na dvou kolech a uvažujete o jejím prodeji? Dejte nám vědět skrze formulář, čím vám okouzlila, a my vám obratem pošleme cenovou nabídku. A nejen to – s námi máte výkup motocyklů bez starostí a s maximálním pohodlím.

Výkup motorek

13.4.2021

Chcete prodat svoji motorku rychle, bez starostí a za dobrou cenu? Nabídněte nám ji a my se o vše postaráme.

Zbyněk Soukup: Většinou jsem jezdil buď věnec, nebo kotrmelec

13.12.2020

Zvuky motorů ho provázejí od dětství, v 16 letech vyhrál první závod a vypracoval se na profesionálního jezdce. Motorky jsou jeho koníčkem i denním chlebem. Závodní kariéra motocyklového jezdce Zbyňka Soukupa se počítá na desetiletí. O trénincích, stupních vítězů i o jízdě „buď věnec, nebo kotrmelec“ jsme ho vyzpovídali ve velkém rozhovoru.

Legální snížení výkonu u motorky

1.12.2020

Snížení výkonu motorky vyhledávají především začínající motorkáři, kteří si chtějí v pořídit silnou motorku, ale nemohou ji zatím legálně řídit – mají řidičské oprávnění skupin A2 a mohou od 18 let řídit stroj s výkonem do 35 kW. Možnost řídit silnější motorku bez omezení výkonu umožňuje řidičský průkaz skupiny A, který má však mimo jiné v podmínkách i věkovou hranici 24 let či povinnost vlastnit ŘP skupiny A2 minimálně dva roky.

Motobaterie do každé motorky

6.11.2020

Potřebujete novou motobaterii? V naší široké nabídce si jistě vyberete. Nabízíme motobaterie do nejrozšířenějších značek motorek, tak i do méně rozšířených kousků.

Profesionální vybavení dílny a motoservisu

24.8.2020

Čas za ponkem se u nás počítá na desetiletí a za tu pěknou řádku let jsme vyzkoušeli mnoho produktů pro pohodlnější a efektivnější práci. Pokud patříte mezi nadšené motorkáře, kteří se chtějí o svůj stroj pohodlně starat, nebo jste závodník a chcete svůj tým vybavit profesionálním vybavením motoservisu a dílny, jste tu správně.

Zazimování motorky aneb jak se v zimě starat o motocykl

30.7.2020

Jakmile vím, že motocykl odložím na delší dobu, čeká mě zazimování motorky. Díky pečlivé přípravě na podzim mám tak jistotu, že až další rok při prvním pěkném dni nastartuji, nebude mě čekat nemilé překvapení a budu moci rovnou vyrazit na dlouho očekávanou vyjížďku. Připravil jsme pro vás svůj osvědčený postup.

12
4