homeČlánkyProdej motocyklů a skútrů
PRODUKTY
Nejprodávanější

Prodej motocyklů a skútrů

19.9.2021

Chcete svoji vozovou flotilu rozšířit o další stroj? Tak to jste na správné adrese. Prodej motocyklů a skútrů je naší doménou přes 30 let. Přijměte pozvání a pojďte se podívat na naši nabídku, ve které naleznete více než 150 motorek skladem.

Prodej motocyklů a skútrů

Vyberte si motocykl snů

Sníte o pohodové jízdě na choppru? Potřebuje adrenalin na silné mašině? Nebo si jen chcete užít jízdu v jedné stopě na ladné silničce? To vše u nás najdete – nahlédněte do naší nabídky. Prodej motocyklů různých modelů, značek i kubatur najdete u nás na jednom místě. Podívejte se na ochutnávku v e-shopu, nebo přijeďte do naší prodejny v obci Jičíněves a rovnou si motorku prohlédněte a projeďte.

Padl vám některý motocykl do oka? Neváhejte nás kontaktovat a motorku si zarezervovat. Kdo váhá, nejede…

Nabídka motorek

Proč si pořídit motorku či skútr právě u nás?

S motorkou vás před prodejem podrobně seznámím, samozřejmostí je možnost testovací jízdy (pokud si netroufáte, svezu vás osobně) a připravíme za vás veškeré nudné papírování – na vás bude jen návštěva dopravky kvůli přihlášení motocyklu.

Prodej skútrů různých značek

V současné době u nás naleznete jak „klasická přibližovadla“, která skvěle poslouží na dojíždění do nedalekého zaměstnání, tak i luxusní skútry s vysokým obsahem motoru, vhodné na dlouhé cesty.

Mezi skútry najdete nejčastěji značky BMW, Honda, Yamaha, Suzuki či Kawasaki. Dále máme regionální zastoupení pro značku Kymco.

Prodej skútrů

Nevybrali jste si motocykl? Dejte nám vědět, máme řešení

Několikrát měsíčně doplňujeme naši nabídku o nové motocykly dovezené ze zahraničí. Dejte nám vědět, jakou motorku si přejete a my se ji budeme snažit najít. Máme vazby nejen na velké zahraniční portály, ale také na privátní prodej. Veškeré motocykly osobně kontroluji a mechanik se vždy postará o výstupní kontrolu, aby k vám šla motorka ve špičkovém stavu.

Poslat poptávku

 

4