homeČlánkyKlasické i elektro koloběžky pro dospělé
PRODUKTY
Nejprodávanější

Klasické i elektro koloběžky pro dospělé

2.7.2021

Víme, jaká je radost z jízdy v jedné stopě, proto jsme náš moto sortiment obohatili i o moderní koloběžky. Na své si přijdou jak milovníci klasické jízdy, tak i ti, kteří dávají raději přednost elektro koloběžkám. Modely klasických i elektro koloběžek jsou určené především pro dospělé, ale na své si přijdou jistě i dospívající a teenageři.

Koloběžka do města i do terénu

Koloběžka se v posledních letech stává parťákem do města i do přírody. Je ideálním dopravním prostředkem, se kterým se dostanete téměř kamkoliv, a ještě uděláte něco dobrého pro své zdraví. Pořizují si profesionální sportovci pro udržení kondice, maminky na mateřské, aby stačily svým ratolestem na odrážedlech, teenageři jako stylový doplněk a všichni ostatní si jízdu na koloběžce oblíbili pro její skladnost, mobilitu a zlepšení fyzičky.

Jak vybrat koloběžku podle koleček?

Jedním z hlavních parametrů koloběžek je velikost koleček, která určuje rychlost koloběžky, její možnosti v terénu a také se od jejich výběru odvíjí výška jezdce.

  • Přední kolečko 16“, 20“ a zadní 16“, 20“ – Malá kolečka s lehce ovladatelnou koloběžkou jsou ideální na jízdu ve městě a na rovných zpevněných plochách.
  • Přední kolečko 20“, 26“ a zadní 20“ - To jsou ideální rozměry kol pro multifunkční využití koloběžky. Snadno ji budete ovládat ve městě či na cyklostezkách, ale nebude vám dělat problém ani lehčí terén.
  • Přední kolečko 26“, 28“ a zadní 20“, 24“ – Tady se jedná o koloběžku s velkými koly, se kterou pojedete už pěkně svižně. Pokud patříte mezi zkušené jezdce na koloběžkách a plánujete vyjížďky po lesních pěšinkách či štěrkových cestách, je to pro vás pravá volba.

Pokud zvolíte nafukovací kola, která tlumí nárazy, můžete vyrazit bez obav do terénu a pojede se vám dobře. Naopak pokud vaše koloběžka bude „čistě městská“, je lepší volit tvrdší kolečka (např. gumová, PVC, …), která po rovných chodnících a silnicích lehce sviští, ale v terénu se s nimi budete trápit.

Klasická koloběžka K4U2

Koloběžka K4U2

Sportovní koloběžka model K4U2 2620 má bytelný ocelový rám, který uveze pasažéra s nosností až 90 kg.

Kola jsou nafukovací, přední má velikost 26“ a zadní 20“ – tato univerzální velikost se hodí pro koloběžkáře s výškou až do 185 cm.

Výška řídítek je nastavitelná a jejich šířka je 26 cm. Stupátko je dlouhé 40 cm. O zastavení se starají ráfkové brzdy.

Koupit v e-shopu

Elektrokoloběžka eSkoter FS08

Pokud vás jízda v jedné stopě baví, ale jste spíše zastánci jízdy s pohonem, máme tu pro vás skládací elektro koloběžku značky eSkoter model FS08. Její výhody oceníte především v centru města, kde bývá jízda s autem problémová, ale s koloběžkou zacpanými uličkami snadno projedete.

Díky její skladnosti ji proto lehce uložíte do kufru auta a vezmete třeba na dovolenou či na zařizování po městě.

  • Maximální rychlost 25 km/hodinu
  • Maximální nosnost 100 kg
  • Zabudované přední i zadní světlo
  • Doba nabíjení 3 – 4 hodiny
  • Dojezd až 25 km
  • Více info o koloběžce

Koupit v e-shopu

Máte otázky? Chcete si koloběžku vyzkoušet? Neváhejte nás kontaktovat.

4