homeČlánkyMotobaterie do každé motorky
PRODUKTY
Nejprodávanější

Motobaterie do každé motorky

6.11.2020

Potřebujete novou motobaterii? V naší široké nabídce si jistě vyberete. Nabízíme motobaterie do nejrozšířenějších značek motorek, tak i do méně rozšířených kousků.

Jsme výhradními dovozci značky Unibat a dále nabízíme lithiové baterie X-Racer. Nejste si jisti s výběrem? Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám poradíme.

Motobaterie Unibat – jsme výhradní dovozce motobaterií

Firma Unibat vznikla v roce 1984 a díky své kvalitě a péči o zákazníky obsadila ve světě v prodeji autobaterií a motobaterií první místa. Italský výrobce Unibat se velmi významně prezentuje v motosportu, kde je hlavním sponzorem týmu ALTHEA DUCATI v MS superbiků s jezdci Carlosem Checou a Shanem Byrnem.

Motosport Soukup je výhradní dovozce motobaterií Unibat. Nabízíme motobaterie pro americké, asijské a evropské motocykly a také motobaterie pro čtyřkolky.

Motobaterie Unibat

Lithiové baterie X-Racer

Lithiové baterie pro motocykly a skútry jsou oblíbené pro svoji dlouhou životnost, odolnost proti nízkým i vysokým teplotám, rychlému nabíjení a v neposlední řadě jsou až o 65% lehčí než olověné baterie. Životnost lithiových baterií X-Racer je okolo 5 let a díky tomu, že neobsahují kyseliny a těžké kovy, neznečišťují životní prostředí.

Motobaterie X-Racer 

4