homeČlánkyProfesionální vybavení dílny a motoservisu
PRODUKTY
Nejprodávanější

Profesionální vybavení dílny a motoservisu

24.8.2020

Čas za ponkem se u nás počítá na desetiletí a za tu pěknou řádku let jsme vyzkoušeli mnoho produktů pro pohodlnější a efektivnější práci. Pokud patříte mezi nadšené motorkáře, kteří se chtějí o svůj stroj pohodlně starat, nebo jste závodník a chcete svůj tým vybavit profesionálním vybavením motoservisu a dílny, jste tu správně.

Vybavení motoservisu s francouzskou grácií

Zajišťujeme profesionální vybavení servisu pro motocykly. Jsme oficiálními zástupci francouzské firmy MAROLOTEST a nabízíme kvalitní montážní stojany této značky. V provedení montážních stojanů francouzské firmy MAROLOTEST je v každém detailu vidět již 60letá zkušenost zaručující bezpečnou a snadnou obsluhu.

Nabídka produktů MAROLOTEST 

Montážní stoly, stojany a zvedáky MAROLOTEST

Firma MAROLOTEST se specializuje na montážní stoly, stojany, zvedáky a hevery především pro práci s motocykly. Tyto stojany přináší maximální efektivitu při servisních pracích, jsou tedy ideálním pro vybavením dílny a servisu.

Pneumatický nebo hydraulický pohon nahrazuje ne příliš praktickou kliku a bez námahy vyzdvihne motocykl o hmotnosti až 600 kg do výšky až 1,4 m.

  • Modulární pevná konstrukce umožňující obsluze snadnou a bezpečnou manipulaci s motocykly.
  • Pneumaticky nebo hydraulicky poháněný zdvih stojanu.
  • Nosnost od 400 do 600 kg.
  • Zdvih od 1000 do 1400 mm.
  • Možnost dokoupit pomocné rameno s nosností 250 kg.
  • Modul pro uchycení předního kola.

Závěsné rameno, nájezdová rampa a další praktické doplňky

Závěsné rameno, které je možné dokoupit, společně s modulem pro uchycení předního kola, umožňuje pohodlné a téměř libovolné nastavení polohy motocyklu pro všechny servisní úkony. Mezi další funkční prvky patří nájezdová rampa a zásuvná konzole pro pohodlnou demontáž zadního kola směrem dolů.

Všechny tyto vlastnosti dělají ze stojanu skvělého pomocníka, který by neměl chybět v žádném motoservisu. Objednejte si jedinečný stojan pro motoservisy již dnes!

Chci si vybrat stojan 

4