homeČlánkyVýkup motocyklů po celé ČR
PRODUKTY
Nejprodávanější

Výkup motocyklů po celé ČR

3.5.2021

Stojí vám v garáži kráska na dvou kolech a uvažujete o jejím prodeji? Dejte nám vědět skrze formulář, čím vám okouzlila, a my vám obratem pošleme cenovou nabídku. A nejen to – s námi máte výkup motocyklů bez starostí a s maximálním pohodlím.

Výkup motocyklů

Proč si vybrat pro výkup motocyklů Moto Soukup?

Pro nacenění motorky k nám nemusíte jezdit. Z pohodlí domova vyplňte formulář níže, pošlete nám údaje o vaší motorce, představu o výkupní ceně a my se s vámi spojíme ohledně dalšího postupu.
Výkup motocyklů má u nás řadu výhod:

  • Peníze za výkup motocyklů vyplácíme ihned
  • Nabízíme nejvyšší výkupní ceny
  • Zajistíme odvoz motorky po celé ČR
  • Přepis a papírování je na nás
  • Odpovědnost za motorku i její záruka jde za námi
  • Výkup motocyklů je možný i na protiúčet
  • Prodej je možný i skrze komisní prodej

Formulář - poptat výkup

Pro motocykl si přijedeme a peníze rovnou vyplatíme

Domluvíme si místo a termín předání. Přijedeme s připravenými dokumenty, které společně projdeme a po vyplacení částky si motorku naložíme a odvezeme. Vyplacení částky je možné samozřejmě i převodem. Dejte nám vědět, jaká forma vám více vyhovuje. Další papírování a převod motocyklu vyřešíme za vás. Děláme maximum pro pohodlí a spokojenost našich zákazníků.

Jaké motocykly vykupujeme?

Zaměřujeme se na výkup motocyklů všech světových značek, ať už se jedná o skútry, silniční a cestovní motorky či různé motorkářské speciality. Upřednostňujeme stáří do 10 let od výroby, ale není to podmínkou. Po domluvě vykoupíme i starší ročníky a v případě veteránů, na jejichž renovaci se specializujeme, je vyšší věk samozřejmě přínosem.

Máte zálusk na novou motorku?

V tom případě přijměte pozvání do našeho e-shopu a do prodejny, ve které máme více než 150 motocyklů skaldem. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

4